Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
BrushArtBasic Concealer brush πινέλο για διορθωτή
(1)
BrushArt Basic Concealer brush πινέλο για διορθωτή
BrushArt Basic Concealer brush πινέλο για διορθωτή
BrushArt Basic Concealer brush πινέλο για διορθωτή
BrushArt Basic Concealer brush πινέλο για διορθωτή
BrushArt Basic Concealer brush πινέλο για διορθωτή

Περιγραφή BrushArt Basic Concealer brush

Ακόμα και οι μικρές ατέλειες απαιτούν μεγάλη προσοχή, είτε πρόκειται για ακμή, για ουλές είτε για υπερμελάγχρωση. Το πινέλο για κονσίλερ BrushArt Basic Concealer brush θα σας βοηθήσει να καλύψετε εύκολα τις μικρές ατέλειες με απόλυτη ακρίβεια. Οι απαλές συνθετικές τρίχες χαϊδεύουν απαλά το πρόσωπό σας ενώ δουλεύουν τέλεια το κρεμώδες κονσίλερ ή το make-up στην επιδερμίδα. Η αψεγάδιαστη και φυσική όψη θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

Ιδιότητες:

  • πινέλο ακριβείας κατάλληλο για κάλυψη μικρών ατελειών
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογή κονσίλερ με υγρή ή κρεμώδη υφή
  • διαθέτει μαλακές συνθετικές τρίχες που μιμούνται τις τρίχες της κατσίκας
  • η κοντή λαβή εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό

Οδηγίες χρήσεως:
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κονσίλερ στην περιοχή που επιθυμείτε να καλύψετε και στη συνέχεια δουλέψτε το στην επιδερμίδα με το απαλό πινέλο BrushArt Basic. Σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα με πούδρα. 

Η συμβουλή μας:
Διατηρήστε όλα τα πινέλα σας απόλυτα καθαρά με το σαπούνι για πινέλα BrushArt Accessories Brush cleansing soap το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά όλους τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ.

1 τμχ
3,70

Σε απόθεμα | 3,70 / 1 τμχ , συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ | Κωδικός: BRU04036
1
Γενικής Ταχυδρομικής
Παρασκευή 25/7/2025
Προσωπική παραλαβή
Τετάρτη 23/7/2025