Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Από τη δουλειά κατευθείαν στο πάρτι; Με αυτό το αποτελεσματικό μακιγιάζ θα λάμπετε! "

Φεύγετε κατευθείαν από τη δουλειά για μια κοινωνική εκδήλωση, ένα ραντεβού ή ένα πάρτι; Το μόνο που χρειάζεται για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας είναι να έχετε 3 προϊόντα στην τσάντα σας. Μετατρέψτε το καθημερινό σας μακιγιάζ σε μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση.

Προσθέστε ένταση

Οι σκούρες σκιές ματιών προσθέτουν περισσότερο βάθος στο βλέμμα σας. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε τη σκιά με ένα πινέλο από την εξωτερική γωνία του ματιού. Απλώστε την κατά μήκος του κέντρου της πτυχής του ματιού και κατά μήκος της γραμμής των άνω και κάτω βλεφαρίδων.

Ένα ακόμη πιο σαγηνευτικό βλέμμα

Το λάινερ ματιών θα κάνει το βλέμμα σας πραγματικά αισθησιακό. Σχεδιάστε τη γραμμή κατά μήκος της άνω γραμμής των βλεφαρίδων από την εσωτερική γωνία του ματιού προς το κέντρο του ματιού. Στη συνέχεια, αρχίστε να σχεδιάζετε το άλλο άκρο της γραμμής από την εξωτερική γωνία του ματιού προς το κέντρο, μέχρι να ενωθούν οι δύο γραμμές.

Ετοιμαστείτε για ένα φιλί

Για βραδινό μακιγιάζ επιλέξτε ένα πιο έντονο χρώμα κραγιόν και ένα μολύβι περιγράμματος σε παρόμοια απόχρωση. Αρχικά σχεδιάστε το σχήμα των χειλιών σας με το μολύβι και στη συνέχεια γεμίστε τα ομοιόμορφα με κραγιόν χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Για αποτέλεσμα που διαρκεί χρησιμοποιήστε το προϊόν σταθεροποίησης Magic Fix! Μην ξεχνάτε να παίρνετε το κραγιόν μαζί σας στην τσάντα σας για να δίνετε ένταση στα χείλη σας κατά τη διάρκεια της βραδιάς.