Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nude Look: Διακριτικό και φυσικό μακιγιάζ για κάθε μέρα

Το nude look ή το no make-up-make-up μας διασκεδάζει πολύ. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Το ελαφρύ μακιγιάζ είναι μια από τις μεγάλες τάσεις του τελευταίου καιρού και όλο και περισσότερες γυναίκες το προτιμούν από το πιο βαρύ μακιγιάζ. Ένα φυσικό look που αναδεικνύει την ομορφιά σας, είναι κατάλληλο και για τη δουλειά και για τα πάρτι. Δημιουργήσαμε ένα για εσάς με τα προϊόντα της επωνυμίας Barry M.

ΒΗΜΑ 1

Το contouring είναι η βάση, αλλά προσέξτε, δεν χρειάζεται να είναι επιστήμη και να έχετε μια σειρά προϊόντων και έναν χάρακα για να μετρήσετε τα χαρακτηριστικά σας. Τα στικ Barry M Flawless Chisel Cheeks είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, καθώς δημιουργούν τέλεια κοψίματα στο πρόσωπό σας και τονίζουν τις σωστές περιοχές. Εφαρμόστε το μπρόνζερ στα ζυγωματικά και στο περίγραμμα της μύτης και το highlighter κάτω από τα μάτια, στο κέντρο της μύτης και στο πιγούνι. Και στη συνέχεια απλώς αναμείξτε και αναμείξτε μέχρι τα χρώματα να αναμειχθούν με την επιδερμίδα σας.

ΒΗΜΑ 2

Το μακιγιάζ ματιών είναι έτοιμο σε ένα λεπτό. Για το σωστό nude look διαλέγουμε την παλέτα με σκιές ματιών Barry M Bare It All. Στην πτυχή του βλεφάρου εφαρμόστε τη σκιά Naked Eye και, στη συνέχεια, προσθέστε βάθος με τη σκούρα Restore, απλώνοντάς την προς την εξωτερική γωνία στο λεγόμενο smokey εφέ. Εφαρμόστε τη φωτεινή απόχρωση Golden Hour σε όλο το βλέφαρο και, για πιο φωτεινό βλέμμα, εφαρμόστε λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά Concealed στην εξωτερική γωνία.

ΒΗΜΑ 3

Δεν έχετε πρόχειρο το highlighter ή απλώς δεν έχετε όρεξη να ψάξετε στα βάθη του νεσεσέρ σας; Δεν πειράζει, πάρτε ξανά την παλέτα Bare It All! Εφαρμόστε τη διακριτικά λαμπερή απόχρωση Au Naturel στο πινέλο και απλώστε την στην κορυφή των ζυγωματικών και στην άκρη της μύτης για ένα υγιές λαμπερό φινίρισμα.

ΒΗΜΑ 4

Τα φυσικά χείλη ταιριάζουν σε μια φυσική εμφάνιση. Η ιδανική επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι ένα άχρωμο λιπ γκλος. Για παράδειγμα το Barry M That's Swell!, το οποίο προσδίδει στα χείλη άμεσο όγκο, ενώ παράλληλα τα μαλακώνει και τα θρέφει.