Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Εντυπωσιάστε με ένα απλό, καθημερινό μακιγιάζ "

"Είτε έχετε έναν μαραθώνιο στη δουλειά, γεύμα με μια φίλη ή ακόμη και ένα ραντεβού, με αυτό το γενικό, καθημερινό μακιγιάζ θα δείχνετε υπέροχη σε κάθε περίσταση. "

Προσθέστε ένταση

Για άψογο μακιγιάζ ματιών που διαρκεί, πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ απλώστε μια βάση κάτω από τη σκιά ματιών. Εφαρμόστε την με τα δάχτυλά σας ή με ένα πινέλο στο κονσίλερ.

Φωτεινή σκιά ματιών

Το επίπεδο πινέλο για σκιά ματιών είναι ιδανικό για να εφαρμόσετε μια ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από το ψηλότερο σημείο των φρυδιών, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο κέντρο των βλεφάρων.

Σκούρες σκιές ματιών

Ορίστε το σχήμα του βλεφάρου και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με μια πιο σκούρα σκιά. Για να τονίσετε την καμπύλη του ματιού σας, ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία και χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να απλώσετε τη σκιά με κυκλικές κινήσεις στην πτυχή του βλεφάρου προς την εσωτερική γωνία. Στη συνέχεια, βάψτε ελαφρά το εξωτερικό τρίτο της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων.

Μάσκαρα

Για επαρκή θρέψη και προετοιμασία των βλεφαρίδων, προτού χρησιμοποιήσετε την κλασική μάσκαρα εφαρμόστε μια μάσκαρα για θρέψη. Και μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες. Με αυτόν τον τρόπο θα διπλασιάσετε ορατά τον όγκο τους και θα ενισχύσετε το αισθησιακό σας βλέμμα!

Κραγιόν

Όχι πια μουτζούρωμα του κραγιόν! Σχεδιάστε την καρδιά του άνω χείλους και το κεντρικό σημείο στην άκρη του κάτω χείλους με ένα μολύβι χειλιών. Στη συνέχεια, συνδέστε αυτές τις γραμμές με τις γωνίες των χειλιών σας. Τέλος, απλώστε το κραγιόν με ένα μικρό πινέλο. Μην ξεχάσετε να βάλετε το κραγιόν στην τσάντα σας για να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στα χείλη σας όποτε χρειαστεί.

Ρουζ

Για υγιή και φρέσκια εμφάνιση, απλώστε το ρουζ στα ζυγωματικά σας, από τους κροτάφους διαγώνια προς τα μάγουλα.