Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Festival look – ανακαλύψτε ένα φρέσκο λουκ, σε πράσινες, παστέλ αποχρώσεις

Θέλετε να εντυπωσιάσετε στα καλοκαιρινά φεστιβάλ; Με πλούσιες σκιές σε ζωηρά χρώματα, η εμφάνισή σας θα είναι τέλεια. Το ανάλαφρο μακιγιάζ και τα nude χείλη θα αναδείξουν την εμφάνισή σας και θα σας κάνουν ανεπανάληπτη.

Προσωπο

Το H2O Hydrate Primer δημιουργεί μια ιδανική βάση για την εφαρμογή make-up στην επιδερμίδα. Μετά τη βάση, χρησιμοποιήστε το IRL Filter Longwear Foundation, το οποίο χαρίζει ένα όμορφο ματ αποτέλεσμα και παρέχει μεσαία έως πλήρη κάλυψη. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με νιασιναμίδη και παρέχει αντοχή έως και 16 ώρες. Ολοκληρώστε με την πούδρα Super Matte Pressed, η οποία σταθεροποιεί εύκολα το μακιγιάζ σας και κάνει την επιδερμίδα σας ματ.

Ματια

Εφαρμόστε στα βλέφαρά σας τις πράσινες αποχρώσεις από την παλέτα Animal Magic Palette για να δημιουργήσετε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Water Activated Liner’s και με ένα πινέλο τραβήξτε μια γραμμή από την εσωτερική γωνία του βλεφάρου σας, πάνω από το βλέφαρο και προς την εξωτερική γωνία πάνω από τα φρύδια σας μέχρι να επιστρέψετε στην εσωτερική γωνία. Δημιουργήστε ένα εφέ κύματος με το λάινερ ματιών Slick Flick. Τέλος, χρησιμοποιήστε μάσκαρα.

Χειλη

Τα nude χείλη είναι ιδανικά για το έντονο μακιγιάζ ματιών. Αρχικά, σκιαγραφήστε τα χείλη με το μολύβι περιγράμματος Super Fill στην απόχρωση Sugar. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το ματ κραγιόν σε απόχρωση Piece of Cake, το οποίο δεν κολλάει και δεν ξηραίνει τα χείλη.