Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μακιγιάζ ματιών που ηλεκτρίζει

Καλωσορίστε την άνοιξη σε παστέλ χρώματα! Και όχι μόνο όσον αφορά στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, αλλά και στο μακιγιάζ. Δοκιμάστε μια εμφάνιση γεμάτη ευφορία με πολύχρωμες γραμμές από τη δημιουργική επωνυμία Barry M.

ΒΗΜΑ 1

Ξεκινήστε με τη βάση μακιγιάζ για λάμψη Barry M Fresh Face, η οποία λειαίνει τέλεια την επιδερμίδα σας και εγγυάται ένα μακιγιάζ που διαρκεί.

ΒΗΜΑ 2

Το υγρό make-up της ίδιας σειράς προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας σας, με την οποία αναμειγνύεται υπέροχα και κρύβει τις ατέλειες. Εκτός από την ενοποίηση και την κάλυψη, επιπλέον ενυδατώνει και φωτίζει. Τι περισσότερο, λοιπόν, θα μπορούσατε να ζητήσετε;

ΒΗΜΑ 3

Ας πάμε στα περιγράμματα! Με το μπρόνζερ και highlighter Barry M Flawless Chisel Cheeks θα δημιουργήσετε τέλεια κοψίματα στο πρόσωπό σας και θα τονίσετε τα σωστά σημεία.

ΒΗΜΑ 4

Shadowing! Ακολουθεί το μακιγιάζ ματιών. Αποκτήστε τη σαγηνευτικά ταιριαστή παλέτα Barry M Black Cherry και εφαρμόστε με το πινέλο σας τη μπρονζέ-καφέ σκιά Bakewell στην πτυχή του ματιού. Στη συνέχεια, προσθέστε βάθος στην πτυχή εφαρμόζοντας τη σκούρα σκιά Bitter. Τέλος, απλώστε τη χρυσή σκιά σε απόχρωση Glacé σε ολόκληρη την περιοχή του βλεφάρου.

ΒΗΜΑ 5

Μην κρύψετε ακόμα την παλέτα Black Cherry. Για να δημιουργήσετε την πρώτη, σκούρα μωβ γραμμή, θα χρειαστείτε την απόχρωση Poison. Με αυτήν μπορείτε να δημιουργήσετε μια γραμμή cat-eye την οποία μπορείτε να επεκτείνετε μέχρι τη γωνία του ματιού για να δημιουργήσετε το εφέ «fox eyes» που προσδίδει στο βλέμμα σας μια εκλεπτυσμένη έκφραση.

ΒΗΜΑ 6

Τώρα έρχεται το κερασάκι στην τούρτα σε όλο το μακιγιάζ – η γραμμή σε μπλε που ηλεκτρίζει! Εφαρμόστε το λάινερ ματιών Barry M Hi Vis Neon σε απόχρωση Blue στην πτυχή πάνω από την καφέ σκιά. Τότε είναι που η εμφάνισή σας γίνεται ανεπανάληπτη!

ΒΗΜΑ 7

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με τη μάσκαρα Barry M That's How I Roll, η οποία χαρίζει στις βλεφαρίδες σας μέγιστο μήκος και απίστευτο όγκο.