Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Apivita

Οι μέλισσες είναι οι τεχνίτες της φύσης, είναι η πηγή της ζωής.

Εάν οι μέλισσες δεν υπήρχαν, τότε ο κόσμος μας δεν θα ήταν τίποτα.

Η εταιρεία APIVITA σκέφτεται τις μέλισσες σε όλες τις δραστηριότητές της.

Ας κοιτάξουμε λίγο καλύτερα στην «κυψέλη» μας APIVITA.

Αυτό το βίντεο παράχθηκε για την APIVITA και την Cosmetics Europe από την εταιρεία BBCStoryWorks Commercial Productions.

Μάθετε περισσότερα: https://essentialsfordailylife.cosmeticseurope.eu/about.html

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Σχετικά με την επωνυμία Apivita

Φυσικά. Αποτελεσματικά. Ολιστικά. Τέτοια είναι τα καλλυντικά Apivita από την ηλιόλουστη Ελλάδα, τα οποία εκφράζουν μια ολιστική προσέγγιση για την ομορφιά, την ευεξία και την υγεία. Ενισχύουν έναν ισορροπημένο και αρμονικό τρόπο ζωής, χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά άριστης ποιότητας ενώ στη σύνθεσή τους δεν θα βρείτε φθαλικά άλατα, σιλικόνες ή ορυκτέλαια.

 

Η ιστορία της επωνυμίας Apivita άρχισε να γράφεται το 1972, όταν ιδρύθηκε από τους νεαρούς φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά. Εμπνεύστηκαν από την κοινωνία των μελισσών, την ελληνική φύση και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη. Το όνομα Apivita προήλθε από τις λατινικές λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), καθώς τα μελισσοκομικά προϊόντα παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ελληνικά καλλυντικά.

Δείτε και μόνοι σας τα αποτελέσματα των καλλυντικών Apivita στην επιδερμίδα σας. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, τη δημοφιλή ενυδατική σειρά Apivita Aqua Beelicious, προϊόντα από τη δημοφιλή αντιγηραντική σειρά Apivita Bee Radiant, καθαριστικά καλλυντικά προσώπου Apivita Cleansing ή αποτελεσματικές μάσκες προσώπου Apivita Express Beauty. Την προσοχή σας αξίζει επίσης η συσφικτική κρέμα και ορός Apivita Queen Bee, το σπρέι κατά της τριχόπτωσης Apivita Hair Loss ή η αντιρυτιδική φροντίδα Apivita Wine Elixir.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου