Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρώματα Annick Goutal

Σχετικά με την επωνυμία Annick Goutal

Η εταιρεία niche αρωμάτων Annick Goutal εκφράζει την μοναδικότητα και το όραμα της ιδρύτριάς της, που χάρισε στην εταιρεία το όνομά της καθώς και το εξαιρετικό ταλέντο της - μια αίσθηση για τα αρώματα που εξελίχθηκε σε πάθος ζωής. 

Η Annick Goutal σκόπευε να γίνει πιανίστρια αλλά μετά από πολλά χρόνια μουσικών σπουδών επαναστάτησε από την φαινομενικά αναπόφευκτη μοίρας της. Οριακή στάθηκε η συνάντηση της με τον αρωματοποιό Henri Sorsana το 1977. Ανακάλυψε ότι η δημιουργία αρωμάτων την ολοκλήρωνε πραγματικά.

Το πρώτο άρωμα που δημιούργησε η Annick Goutal, το Eau d'Hadrien, εμφανίστηκε στην αγορά το 1980. Στη συνέχεια άνοιξε οίκο αρωματοποιίας στο Saint-Germain, επιβεβαιώνοντας έτσι τη γέννηση ενός νέου αστεριού στον κόσμο των niche αρωμάτων. Τα αρώματα Annick Goutal άρχισαν να γράφουν ένα νέο κεφάλαιο στη γαλλική αρωματοποιία.

Το έργο ζωής της Annick συνεχίστηκε με επιτυχία από την κόρη της κι έτσι μπορούμε και σήμερα να ρίξουμε μια ματιά στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων που διαρκούν αιώνια, γεμάτα φυσική ευγένεια, συναισθήματα και δημιουργικότητα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου