Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Zendium

Σχετικά με την εταιρεία Zendium

Η σκανδιναβική εταιρεία Zendium ιδρύθηκε το 1969 από τον μικροβιολόγο Dr. Henk Hoogendoorn και ειδικεύεται στην υψηλή ποιότητα περιποίησης των δοντιών. Επικεντρώνεται κυρίως σε οδοντόκρεμες που προστατεύουν με φυσικό τρόπο τη στοματική κοιλότητα, όπως η ίδια η φύση.

 

Στη στοματική μας κοιλότητα υπάρχει ένα σύστημα από ένζυμα και πρωτεΐνες που είναι υπεύθυνο για την προστασία του. Οι οδοντόκρεμες Zendium παρασκευάζονται σύμφωνα με μελέτες του συγκεκριμένου συστήματος. Βρίσκονται σε τέλεια αρμονία με τη στοματική κοιλότητα και αποκαθιστούν το φυσικό στοματικό περιβάλλον.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η περιποίηση δοντιών με Zendium προστατεύει τη στοματική κοιλότητα, ενισχύει τα ούλα, αποτρέπει τον σχηματισμό πλάκας κι εξασφαλίζει δροσερή αναπνοή. Οι οδοντόκρεμες Zendium είναι απαλές αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικές. Περιέχουν δικό τους αφροποιητικό παράγοντα ο οποίος, σε αντίθεση με τον συνήθη SLS, είναι εξαιρετικά απαλός με τους μαλακούς ιστούς.

Οι καλύτεροι στοματολόγοι συνιστούν τα προϊόντα της εταιρείας Zendium για την περιποίηση της στοματικής κοιλότητας. Η οδοντόκρεμα Zendium σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σας, είτε έχετε στοματική ευαισθησία είτε επιθυμείτε την ποιοτική καθημερινή φροντίδα των δόντια σας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου