Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ

Κορυφαία σε πώληση

Τα μαγικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ δεν πρέπει να λείπουν από καμία τσάντα ή μπάνιο. Κάνουν θαύματα! Αφαιρέστε το μακιγιάζ και απολαύστε απόλυτα καθαρό δέρμα, έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

Μαντηλάκια για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου

Τα υγρά μαντηλάκια αφαιρούν το μακιγιάζ, καθαρίζουν και αναζωογονούν το δέρμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια όλου του έτους ή μόνο σε περίπτωση ανάγκης, όταν σας τελειώνει το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ή το μικυλλιακό νερό. Επιλέξτε από το ευρύ φάσμα της προσφοράς μας σε μαντηλάκια καθαρισμού για κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα!

Πρακτικό ντεμακιγιάζ στα ταξίδια

Σχεδιάζετε σύντομες διακοπές και θέλετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο στη βαλίτσα σας; Αφήστε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείτε συνήθως στο σπίτι και απλά πάρτε μαζί σας μόνο μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να τα επιστρέψετε στο σπίτι μετά τη χρήση.

Πώς χρησιμοποιούμε τα μαντηλάκια καθαρισμού;

Αφαιρέστε ένα μαντηλάκι από τη συσκευασία και χρησιμοποιήστε το για να απομακρύνετε απαλά όλα τα υπολείμματα και το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας. Ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου προς το πλάι και προς τα έξω. Έτσι, θα εξασφαλίσετε σωστή λεμφική παροχέτευση και θα καταπολεμήσετε την εμφάνιση ρυτίδων. Αφού καθαρίσετε καλά το δέρμα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει προσεκτικά τη συσκευασία για να μην στεγνώσουν τα μαντηλάκια.