Λάδι για μαύρισμα

Κορυφαία σε πώληση

Ανακαλύψτε τα καλύτερα λάδια μαυρίσματος

Λάμψτε με όμορφο μαυρισμένο δέρμα! Το λάδι μαυρίσματος σας προστατεύει απόλυτα από την επιβλαβή UV ακτινοβολία, απλώνεται εύκολα και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα ακόμη πιο όμορφο μαύρισμα!

Πώς να διαλέξετε λάδι μαυρίσματος;

Θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφο μαύρισμα αλλά χωρίς να κινδυνέψετε; Ανακαλύψτε ποιο λάδι μαυρίσματος είναι το καλύτερο για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρετε τον φωτότυπό σας, ώστε να διαλέξετε εύκολα τον σωστό SPF. Γενικά, όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα, τόσο πιο υψηλός ο δείκτης SPF.

SPF 50+

  • Φωτότυπος I: Έχετε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, κόκκινα μαλλιά και φακίδες, σχεδόν πάντα καίγεστε.
  • Φωτότυπος II: Έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ανοιχτόχρωμα μαλλιά, φακίδες, όταν μαυρίζετε η επιδερμίδα σας γίνεται κόκκινη και συχνά καίγεστε.

SPF 20+

  • Φωτότυπος III: Έχετε ελαφρώς σκουρόχρωμη επιδερμίδα, καστανά προς σκούρα μαλλιά, μαυρίζετε καλά.
  • Φωτότυπος IV: Έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, πολύ σκούρα μαλλιά, σχεδόν ποτέ δεν καίγεστε.

SPF 10+

  • Φωτότυπος V: Έχετε πολύ σκουρόχρωμη επιδερμίδα, σκούρα προς μαύρα μαλλιά, μαυρίζετε καλά και σχεδόν ποτέ δεν καίγεστε.
  • Φωτότυπος VI: Έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά. Η επιδερμίδα πρακτικά δεν καίγεται ποτέ.

Διάφοροι τύποι λαδιών για μαύρισμα

Εάν μαυρίζετε δύσκολα, δοκιμάστε ένα ειδικό λάδι για μαύρισμα με βήτα-καροτίνη! Εάν ψάχνετε για μέγιστη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, δοκιμάστε το ξηρό λάδι μαυρίσματος με SPF 50. Και για πιο εύκολη εφαρμογή, δοκιμάστε ένα λάδι μαυρίσματος σε μορφή σπρέι.

Ξηρό λάδι για μαύρισμα

Σας ενοχλεί η αίσθηση λιπαρότητας που ακολουθεί μετά την εφαρμογή λαδιού μαυρίσματος; Το ξηρό λάδι μαυρίσματος έχει καλύτερη απορρόφηση και, χάρη στη βελούδινα απαλή υφή του, δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας – και αυτός είναι ο λόγος γιατί είναι κατάλληλο ακόμη και για τα μαλλιά!

Λάδι για επιτάχυνση του μαυρίσματος

Λαχταράτε ένα τέλειο μαύρισμα σαν να ήρθατε από τη θάλασσα; Δοκιμάστε το λάδι για μαύρισμα με βήτα-καροτίνη ή το λάδι μαυρίσματος για γρήγορο μαύρισμα. Τα προϊόντα ενισχύουν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και βαθαίνουν την έντασή του. Η χρυσαφένια επιδερμίδα θα διαρκέσει σε εσάς για μήνες!