Πώς να εφαρμόζετε το SPF σε στικ
Κάθε σημείο του προσώπου σας (ή του σώματός σας) στο οποίο εφαρμόζετε το SPF σε στικ πρέπει να το περάσετε αρκετές φορές. Ακόμη και τέσσερις φορές δεν είναι αρκετές. Και είναι σημαντικό να μην παραλείψετε κανένα σημείο στο πρόσωπό σας. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, επειδή τα περισσότερα στικ είναι διαφανή, αλλά βεβαιωθείτε ότι πραγματικά δεν σας ξέφυγε τίποτα. Δεν θέλετε να μοιάζετε με ζέβρα.
Για 100% προστασία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα κλασικό αντηλιακό προσώπου με υψηλή προστασία 50+ το πρωί και να έχετε το SPF σε στικ μαζί σας για να το εφαρμόζετε ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να είστε σίγουροι.
Το SPF σε στικ θα βρει σίγουρα μια θέση στο οπλοστάσιό σας για την αντηλιακή προστασία. Πρακτικό 100 %! Τόσο ωραία εφαρμογή!