Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Το ξανθό σας σε απόλυτη τελειότητα

Το Shu Uemura Art of Hair μας παρουσιάζεται με μια πολύ αποτελεσματική επαγγελματική σύνθεση εμπλουτισμένη με ιαπωνική λευκή παιώνια βιώσιμης συγκομιδής και μια μοναδική ψυχρή χρωστική ουσία που αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία. Το Yūbi (ιαπωνικά ευγένεια) blonde σταματάει τον χρόνο και αφήνει το ξανθό σας σε μια κατάσταση απόλυτης τελειότητας: διατηρεί μια ψυχρή ξανθιά απόχρωση, προσθέτει φυσική λάμψη και αναζωογονεί τις ίνες της τρίχας από τη ρίζα έως τις άκρες.

 

Για ψυχρό ξανθό πλατινέ

Σταματήστε τον χρόνο και διατηρήστε το ψυχρό πλατινέ ξανθό σας. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν για να περιορίσετε τις ανεπιθύμητες ζεστές αντανακλάσεις και χάρη στη μάσκα αποκαλύψτε την πιο ψυχρή ξανθιά απόχρωση. Τα ξανθά μαλλιά σας θα είναι γεμάτα θρέψη, φυσικά λαμπερά και πολύ απαλά!

Για ανταύγειες και balayage (μπαλαγιάζ) που διαρκούν

Τονίστε τις ανταύγειες ή το balayage σας με μια όμορφα φυσική λάμψη χρησιμοποιώντας το σαμπουάν για λάμψη Yūbi blonde και περιορίστε τις ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις με μια μάσκα από την ίδια σειρά, η οποία θρέφει και συγχρόνως λειαίνει τα μαλλιά.

 

Για εντυπωσιακό ασημί γκρι

Ήρθε η ώρα να δείξετε τα τέλεια ασημί μαλλιά σας. Το μωβ σαμπουάν για εξουδετέρωση, περιορίζει τις ανεπιθύμητες χάλκινες αποχρώσεις και το κοντίσιονερ Yūbi blonde αποκαθιστά και λειαίνει τις ίνες της τρίχας.

 

Καθημερινή φροντίδα για όλους τους τύπους ξανθού

Χαρίστε στα ξανθά μαλλιά σας αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Το σαμπουάν για λάμψη καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, απομακρύνει όλους τους ρύπους και χαρίζει μια φυσική λάμψη. Το κοντίσιονερ αναδομεί τις ίνες της τρίχας από τη ρίζα έως τις άκρες και χαρίζει στα μαλλιά μια πολυτελή απαλότητα.


Σχετικά με την ιαπωνική λευκή παιώνια

Η λευκή παιώνια «shakuyaku» λαμβάνεται στα βουνά Νιιγκάτα της Ιαπωνίας. Το Shu Uemura Art of Hair αποτίει φόρο τιμής στη συμμετοχή των ιαπώνων αγροτών στη συνειδητή απόκτηση λευκών παιώνιων: μαζεύουν πάντα μόνο το ήμισυ της καλλιέργειας έτσι ώστε το άλλο μισό να μπορεί να ανθεί μόνιμα. Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι και μόνο από τον Μάη έως τον Ιούνιο.

Σχετικά με την ιαπωνική ψυχρή χρωστική ουσία

Η επωνυμία Shu Uemura Art of Hair έχει τις ρίζες της στη λογική επιθυμία του κυρίου Shu Uemura να βρει τα πιο φωτεινά χρώματα και γι’ αυτό διάλεξε την τεχνολογία χρωστικών που χρησιμοποιείται στη συλλογή καλλυντικών. Παράγεται αποκλειστικά για την επωνυμία Shu Uemura από τον κορυφαίο Ιάπωνα κατασκευαστή μελανιών και βαφών. Αυτή η τελευταίας τεχνολογίας χρωστική έχει ένα ομαλό ομοιογενές σχήμα και πετυχαίνει πιο έντονο ψυχρό χρώμα από μία συμβατική χρωστική.