Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς μπορώ να πληρώσω

Υποστηρίζουμε όλες τις συνήθεις μεθόδους πληρωμής

Μετρητά Κατά την Παράδοση – ο πιο συνηθισμένος τρόπος πληρωμής. Πληρώνετε για τα εμπορεύματα μόνο όταν τα προϊόντα παραδίδονται στους ταχυδρομικούς μεταφορείς (κούριερ) ή στο ταχυδρομείο.

Τραπεζική Μεταφορά – αφού τελειώσετε με την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ένας αριθμός λογαριασμού και ένα μεταβλητό σύμβολο. Θα καταβάλετε το ποσό εκ των προτέρων στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Citibank International PLC Greek Branch. Μόλις ληφθεί η πληρωμή, στέλνουμε τα προϊόντα και σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία άφιξης της αποστολής. Είναι σημαντικό να καθορίσετε το σωστό μεταβλητό σύμβολο για να αντιστοιχίσετε την πληρωμή στην παραγγελία σας.

Κάρτες πληρωμής – ένας πολύ βολικός τρόπος πληρωμής. Μόλις τελειώσετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη πληρωμής της τράπεζας, όπου εισάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Εάν ή συναλλαγή είναι εγκεκριμένη, η πληρωμή θα γίνει αμέσως και τα προϊόντα θα αποσταλούν το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Υποστηρίζουμε ένα ασφαλές πρωτόκολλο 3D Secure. Οι υπάλληλοί μας δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας σας, όλα βρίσκονται στα χέρια της τράπεζας.

 

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Γράψτε μας μήνυμα.
Με την αποστολή, η εταιρεία Notino s.r.o. θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με σκοπό την εξέταση του αιτήματός σας βάσει έννομου συμφέροντος. Έχετε το δικαίωμα να αντικρούσετε. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην .