Σώμα Nivea

Έχετε επιλέξει
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   12
Κορυφαία σε πώληση

Σχετικά με την εταιρεία Nivea

Η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία Nivea ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1911. Ιδρυτής της ήταν ο οραματιστής φαρμακοποιός Δρ. Oscar Troplowitz, ο οποίος κατάφερε να συνδυάσει έλαια και νερό σε σταθερή κρέμα. Η ονομασία της εταιρείας προέρχεται από τη λατινική λέξη που σημαίνει χιόνι και ο ιδρυτής εμπνεύστηκε από το καθαρό λευκό χρώμα του προϊόντος. Έτσι δημιουργήθηκε η πλέον θρυλική κρέμα Nivea.

Το 1925, το προϊόν έλαβε νέα, μπλε συσκευασία η οποία λατρεύτηκε. Το περιεχόμενό της εξακολουθεί να είναι εντελώς πιστό στην αρχική συνταγή. Η κλασική κρέμα Nivea έγινε κομμάτι της ζωής πολλών γενεών. Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα και την επιδερμίδα και χάρη στην βελούδινη, απαλή υφή και το ιδιαίτερο άρωμά της, ξυπνάει μνήμες από την παιδική ηλικία.

Σήμερα, η εταιρεία καλλυντικών Nivea προσφέρει μια σειρά από ποιοτικά προϊόντα περιποίησης που είναι προσιτά σε όλους. Οπαδούς απέκτησε γρήγορα η αντιηλιακή κρέμα Nivea καθώς και η καθαρά ανδρική σειρά καλλυντικών Nivea Men. Η Nivea φροντίζει για το δέρμα και την επιδερμίδα για περισσότερα από 100 χρόνια, καθιστώντας την πραγματικό μέλος εκατομμυρίων οικογενειών σε όλο τον κόσμο.