Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Klorane

Σχετικά με την εταιρεία Klorane

Η γαλλική εταιρεία δερμοκαλλυντικών Klorane εμπνέεται από τη φύση περισσότερο από 50 χρόνια. Έχει ως στόχο να προστατεύει και να αξιοποιεί τον φυτικό πλούτο του πλανήτη μας και είναι μια πραγματικά περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1966 από τον φαρμακοποιό Pierre Fabre με σκοπό να προσφέρει στον κόσμο αποτελεσματικά και συγχρόνως 100% οικολογικά προϊόντα.

 

 Η εταιρεία Klorane δίνει μεγάλη έμφαση στην οικολογική προσέγγιση – συμμορφώνεται με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, φροντίζει για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Στα προϊόντα Klorane δεν χρησιμοποιούνται φυτά υπό εξαφάνιση και η ποιότητα των φυτικών εκχυλισμάτων είναι εγγυημένη.

Τα προϊόντα Klorane είναι σήμερα ό,τι καλύτερο μπορείτε να ευχηθείτε για το δέρμα και τα μαλλιά σας. Πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το κλασικό σαμπουάν Klorane ή αν δεν διαθέτετε αρκετό χρόνο για λούσιμο τότε το ξηρό σαμπουάν Klorane. Τα παιδικά καλλυντικά Klorane Bébé θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων των γονέων που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα καλύτερα προϊόντα με σεβασμό στη φύση.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου