Μόνιμες βαφές μαλλιών

Μόνιμες βαφές μαλλιών
Σπρέι για ρίζες
Δεν υπάρχουν προϊόντα που να ταιριάζουν με τα φίλτρα που έχετε ορίσει.
Σαμπουάν για τόνωση χρώματος
Δεν υπάρχουν προϊόντα που να ταιριάζουν με τα φίλτρα που έχετε ορίσει.
Έχετε επιλέξει
  • Επαγγελματικές βαφές μαλλιών
Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Αποκτήστε μαλλιά με λάμψη και πλούσιο χρώμα που διαρκεί, καλύψτε τα γκρίζα μαλλιά ή αλλάξτε εντελώς το χρώμα των μαλλιών σας. Επιλέξτε μόνιμη βαφή μαλλιών και απολαύστε υπέροχο χρώμα για εβδομάδες.

Τι είναι η μόνιμη βαφή μαλλιών;

Οι μόνιμες βαφές μαλλιών χρησιμοποιούνται για την επίτευξη χρωματικού αποτελέσματος με μεγάλη διάρκεια. Διεισδύουν σε βάθος στην ίνα της τρίχας και έτσι καλύπτουν απόλυτα τα γκρίζα μαλλιά και ξεπλένονται αργά. Ενοποιούν το φυσικό σας χρώμα μαλλιών ή το αλλάζουν εντελώς.

Ημιμόνιμη ή μόνιμη βαφή μαλλιών;

  • Επιλέξτε μόνιμη βαφή μαλλιών εφόσον είστε απόλυτα σίγουρες για την απόχρωση που επιλέξατε, αν επιθυμείτε αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας ή αν θέλετε να καλύψετε απόλυτα τα γκρίζα μαλλιά.
  • Για πειραματισμούς με την απόχρωση των μαλλιών σας, συνιστούμε τις ημιμόνιμες βαφές μαλλιών οι οποίες ξεπλένονται μετά από μερικά λουσίματα.
  • Μπορείτε επίσης να ενοποιήσετε το χρώμα των μαλλιών σας με βαφή που ξεπλένεται σταδιακά.

Δοκιμάστε ποιοτικές μόνιμες βαφές μαλλιών L´Oréal Paris, Wella Professionals ή Schwarzkopf Professional και απολαύστε λαμπερά μαλλιά με χρώμα που διαρκεί. Για καλύτερη διατήρηση και μεγαλύτερη διάρκεια του χρώματος, δοκιμάστε ποιοτικά σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκες για βαμμένα μαλλιά.