Οι τελευταίες τάσεις στα αρωματικά χώρου

 Όπως συνηθίζουμε να αλλάζουμε το άρωμά μας ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση ή τις τρέχουσες τάσεις, έτσι αλλάζουμε και το αρωματικό χώρου. Επιλέγοντας το σωστό αρωματικό χώρου θα εξασφαλίσετε όχι μόνο μια χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά και καθαρό αέρα. 

Τάση No 1: Κεριά από τη φύση

Για να απολαύσετε ευχάριστα το άρωμα χωρίς να επιδεινωθεί η ποιότητα του αέρα, διαλέξτε κεριά κατασκευασμένα από φυσικό κερί. Τα κεριά σόγιας αποτελούνται από 90% λιγότερη αιθάλη απ’ ότι τα κεριά παραφίνης.
 
Οι λάτρεις των έντονων αρωμάτων δεν θα θέλουν να φεύγουν από το σπίτι τους αν αγοράσουν ένα κερί από κερί καρύδας. Αυτό το φυσικό υλικό είναι ικανό να αποθηκεύει μεγάλη ποσότητα αρώματος και το άρωμά του διαρκεί για πολύ αφού σβήσει.

Τάση No 2: Δεύτερη ζωή για τη συσκευασία

Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την πρωτότυπη εμφάνιση, η συσκευασία των κεριών είναι ιδανική και για περαιτέρω χρήση στο σπίτι. Απλώς τοποθετήστε ολόκληρο το γυαλί με τα υπολείμματα κεριού που δεν έχει καεί για λίγες ώρες στον καταψύκτη. Έπειτα μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τα υπολείμματα κεριού και τη θήκη του φυτιλιού με ένα μαχαίρι.
 
Τα βάζα μπορούν να γίνουν τέλεια για να οργανώνετε το make-up σας και τα πινέλα του μακιγιάζ. Επίσης μπορεί να χρησιμεύσουν ως γλάστρες για μικρούς κάκτους και βότανα.

Τάση No 3: Καθαρισμός σπιτιού

Οι καταλυτικές λάμπες είναι το απόλυτο hit της τελευταίας σεζόν. Ανάψτε τη φωτιά μόνο για όση ώρα χρειάζεται να ζεσταθεί και φυσήξτε για να σβήσει μετά από μερικά λεπτά. Η επακόλουθη καταλυτική αντίδραση απελευθερώνει μόρια που εξουδετερώνουν τα ανεπιθύμητα βακτήρια και οσμές. Έτσι το σπίτι σας όχι μόνο θα είναι αρωματισμένο αλλά και πιο υγιές.
 
Θα εκτιμήσετε τις καθαριστικές ιδιότητες της λάμπας κυρίως όσοι υποφέρετε από αλλεργίες, όσοι έχετε κατοικίδια καθώς και οι παθιασμένοι σεφ.

Τάση No 4: Αναζωογόνηση και άρωμα σε ένα

Οι ultrasonic διαχύτες είναι η πιο πρόσφατη απάντηση για να έχετε φρέσκο αέρα. Αναζωογονεί με απαλό ατμό ομοιόμορφα το χώρο σας και, χάρη στα αιθέρια έλαια, δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παράλληλα είναι ένα αξεσουάρ που θα ομορφύνει κάθε χώρο.
 
Οι πιο πρόσφατοι sonic διαχύτες μπορούν επίσης να διεγείρουν θετικά τις αισθήσεις σας με τη θεραπεία χαμηλού φωτισμού.
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   54
  •   19
  •   5
  •   1
  •   6
Κορυφαία σε πώληση