Σχετικά με την εταιρεία frei öl

Τα καλλυντικά frei öl εστιάζονται στην όμορφη και υγιή εμφάνιση του δέρματος και της επιδερμίδας. Τα προϊόντα εμπλουτίζονται με φυσικά έλαια, θρεπτικές δραστικές ουσίες και βιταμίνες. Ταυτόχρονα η εταιρεία τηρεί τα πιο αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και διατηρεί τη βέλτιστη αρμονία μεταξύ των παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνολογιών.

 

Όλα τα προϊόντα frei öl κατασκευάζονται στη Γερμανία. Είναι κατάλληλα για vegans διότι δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης. Η υψηλή αποτελεσματικότητα των προϊόντων είναι αποδεδειγμένη από κλινικές μελέτες και καθιστά την frei öl ως μία από τις πιο ποιοτικές αλλά και πιο δημοφιλείς εταιρείες καλλυντικών περιποίησης. Η ιστορία της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 στο φαρμακείο του Walter Bouhon όταν ο ίδιος ανέπτυξε ένα έλαιο κατά των ραγάδων για τη σύζυγό του, κατοχυρώντας σύντομα την τεχνολογία παραγωγής του.

Απολαύστε την περιποίηση με προϊόντα δοκιμασμένα στο χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε το θρυλικό λάδι σώματος για σύσφιξη frei öl, το λάδι περιποίησης frei öl ή να δοκιμάσετε την κρέμα frei öl και να αποκτήσετε εγγυημένα υπέροχη επιδερμίδα με τέλεια ενυδάτωση και θρέψη.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου