Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eucerin

Eucerin

Η Eucerin ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των δερμοκαλλυντικών. Η έρευνα και η ανάπτυξη των προϊόντων της βασίζεται στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και στη στενή συνεργασία με δερματολόγους. Χάρη στην προσέγγιση αυτή, προσφέρει προϊόντα κατάλληλα για ιατρική χρήση που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, πληρούν τα υψηλότερα δερματολογικά πρότυπα και σέβονται τις ανάγκες των διάφορων τύπων δέρματος και επιδερμίδας.  

Τα καλλυντικά Eucerin κατανοούν στο μέγιστο βαθμό τις λειτουργίες του δέρματος και αυτό το οφείλουν στα περισσότερα από 100 χρόνια παράδοσης και εμπειρίας. Η εικονική αναγεννητική κρέμα Eucerin Aquaphor πρωτοεμφανίστηκε το 1925 και η επιτυχία της αυξάνεται με αμείωτο ρυθμό. Η μηδενική περιεκτικότητα σε νερό και η γενική χρήση αποτελούν μόνο 2 από τα πολλά οφέλη που παρέχει. Τα προϊόντα της σειράς Eucerin Hyaluron Filler είναι τα πρώτα καλλυντικά περιποίησης παγκοσμίως με αποδεδειγμένη ενίσχυση του αποτελέσματος των αισθητικών θεραπειών υαλουρονικού οξέος.  

Είτε επιλέξετε κρέμα περιποίησης είτε εξειδικευμένη φροντίδα για τον ήλιο ή ήπιο σαμπουάν Eucerin, όλα τα προϊόντα της εταιρείας έχουν κοινό στόχο - να παρέχουν την καλύτερη λύση για ένα υγιές και όμορφο δέρμα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου