Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επισκόπηση της εταιρείας Notino

Είμαστε παγκόσμιο διαδικτυακό κατάστημα ομορφιάς. Ο πελάτης μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Το Notino ειναι ο κορυφαίος διαδικτυακός πωλητής λιανικής πώλησης αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς στην Ευρώπη. Στο Notino πιστεύουμε ότι τα κορυφαία προϊόντα φροντίδας ομορφιάς πρέπει να είναι προσιτά για όλους. Οποτεδήποτε οπουδήποτε.

Φυσικά προσφέρουμε όλα τα καλά εδραιωμένα εμπορικά σηματα, αλλά αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι η γκάμα των τοπικών μαρκών από όλες τις γωνιές του κόσμου. Από τα λιβάδια της Γαλλίας και την ηλιόλουστη Ιταλία μέχρι τη μυστηριώδη εξωτική Ασία, προσφέρουμε προϊόντα που αλλού δύσκολα θα βρείτε, από μικρές και τοπικές μάρκες, οι οποίες συνήθως δεν αποθηκεύονται από άλλους διαδικτυακούς εμπόρους λιανική πώλησης. Βρείτε πάνω από 60 000 προϊόντα και 1 500 μάρκες σε ένα μέρος!

Το Notino ιδρύθηκε το 2004 στην Τσεχική Δημοκρατία όταν οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αρωμάτων τους. Από τότε, επεκτείνουμε το φάσμα των προϊόντων μας και βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση πελατών μας και άλλες υπηρεσίες. Έχουμε καθιερωθεί γρήγορα ως αξιόπιστος διαδικτυακός πωλητής αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς, επομένως μπορείτε να μας βρείτε σε 20 διαφορετικές αγορές σε όλη την Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάνω από 80 000 πακέτα αφείνουν καθημερινά την αποθήκη μας.

Ζούμε όμορφα. Για εμάς, όλοι είναι όμορφοι και οι πελάτες μας είναι πάντα η υψηλή προτεραιότητά μας. Η γνώση και κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και η εύρεση της καλύτερης λύσης γι' αυτούς είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας. Για να σας εμπνέουμε ομορφιά κάθε μέρα, δημιουργούμε άρθρα για το ιστολόγιό μας, βίντεο για το κανάλι μας στο YouTube. Και δημοσιεύουμε τακτικά σε κοινωνικά μέσα. Γράφουμε ομορφιά.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Γράψτε μας μήνυμα.
Με την αποστολή, η εταιρεία Notino s.r.o. θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με σκοπό την εξέταση του αιτήματός σας βάσει έννομου συμφέροντος. Έχετε το δικαίωμα να αντικρούσετε. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην .