Ειδικές εκπτώσεις καλλυντικών

Τα εκπτωτικά καλλυντικά και άλλα προϊόντα σε αυτήν την ενότητα έχουν κάποια ελαττώματα για τα οποία δεν μπορούν να πωληθούν σε κανονική τιμή.

 

Αυτά είναι προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τη φωτογράφηση, έχουν υποστεί φθορά του σελοφάν, έχουν υποστεί ζημιά κατά την αποστολή ή το χειρισμό τους σε αποθήκες ή έχουν μικρές οπτικές ανωμαλίες, χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα των ίδιων των καλλυντικών.

Αναλυτικά σε κάθε προϊόν μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των προϊόντων.

Αυτά τα προϊόντα υπόκεινται στους κλασικούς χρόνους εγγύησης και κατανάλωσης, εκτός από τα ελαττώματα που περιγράφονται στην περιγραφή.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Έχετε επιλέξει

 • Καλλυντικά και αξεσουάρ
 • Ειδικές προσφορές
 • Brazil Keratin

 • Brazil Keratin Iron Repairσίδερο υπέρηχου για θεραπεία των κατεστραμμένων μαλλιών

  Αλλοιωμένη συσκευασία Περιεχόμενο του προϊόντος: 100 % Κωδικός: BRK01890

  Περισσότερες πληροφορίες

  Αποχαιρετήστε τα φθαρμένα, ταλαιπωρημένα και ατίθασα ξηρά μαλλιά μια για πάντα. Η υπερηχητική πρέσα μαλλιών Brazil Keratin Iron Repair μετατρέπει τα μαλλιά σας σε μεταξένιο πέπλο ενώ ταυτόχρονα τα περιποιείται. Η ψυχρή πρέσα Brazil Keratin Iron Repair προορίζεται για τη φροντίδα μαλλιών με φθαρμένη δομή. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα, προάγει την επούλωση της εξωτερικής δομής των ινών της τρίχας, προσφέροντας προστασία, υγεία και λάμψη στα μαλλιά. Η τεχνολογία με υπερήχους την καθιστά ιδανική για χρήση με κερατίνη, βαφές και θεραπείες θρέψης. Ιδιότητες: ψυχρή τεχνολογία για χρήση με προϊόντα επανόρθωσης εξασφαλίζει έως και 60% καλύτερη απορρόφηση της κερατίνης, των θεραπειών θρέψης ή της βαφής επιταχύνει την αναδόμηση των φθαρμένων μαλλιών και αποκαθιστά την ελαστικότητα τους λειαίνει τα λέπια της τρίχας, μαλακώνει τα μαλλιά και τα αφήνει λαμπερά θρέφει και αναζωογονεί τις ίνες της τρίχας από το εσωτερικό τους, χαρίζει ζωντάνια στο χρώμα αποτρέπει αποτελεσματικά το σπάσιμο, τη φθορά και την απώλεια των μαλλιών Τεχνικές προδιαγραφές: συχνότητα υπερήχων: 28 500 × / δευτερόλεπτο υπέρυθρο μήκος κύματος: 690 nm ισχύς 25-45 W τάση 220 V Οδηγίες χρήσεως:Εφαρμόστε το προϊόν φροντίδας μαλλιών της επιλογής σας σε μαλλιά που είναι βαμμένα ή περιποιημένα με κερατίνη ή θεραπεία θρέψης, αφού τα λούσετε και τα σκουπίσετε με πετσέτα. (Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Brazil Keratin.) Βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας, χωρίστε τα σε τούφες και περάστε την κάθε τούφα 3-5 φορές με την υπερηχητική πρέσα. Στη συνέχεια αφήστε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη συγκεκριμένη θεραπεία που χρησιμοποιείτε (με ή χωρίς ξέβγαλμα). Τέλος στεγνώστε με πιστολάκι ή χτενίστε τα μαλλιά σας όπως συνήθως.

   68,80
  Έκπτωση:  7,60