Σαμπουάν

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   2
  •   1
Προτεινόμενο

Τι είναι τα δερμοκαλλυντικά;

Τα δερμοκαλλυντικά αποτελούν μια ειδική κατηγορία προϊόντων περιποίησης του δέρματος που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της φαρμακοβιομηχανίας. Τα προϊόντα σχεδιάζονται σε συνεργασία με επαγγελματίες στον τομέα της φροντίδας του δέρματος (δερματολόγοι, παιδίατροι, οφθαλμολόγοι, φαρμακοποιοί) και βασίζονται στην υψηλή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια που επιβεβαιώνονται από κλινικούς ελέγχους.

Τα προϊόντα της κατηγορίας των δερμοκαλλυντικών είναι υποαλλεργικά, κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα και πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις και διαδικασίες παραγωγής που διαφέρουν από αυτές των κοινών καλλυντικών προϊόντων.

Τα δερμοκαλλυντικά χαρακτηρίζονται επίσης από τη στενή συνεργασία με δερματολόγους κατά τη διαδικασία της παραγωγής και δοκιμής, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια που ορίζει το περιβάλλον της φαρμακοβιομηχανίας. Γι΄ αυτό το λόγο είναι κοινώς γνωστά και σαν «φαρμακευτικά καλλυντικά».

Χάρη στις γνώσεις που αντλούνται από την έρευνα, τη δερματολογία, την κοσμητολογία και την φαρμακευτική, οι εταιρείες δερμοκαλλυντικών είναι σε θέση να παρουσιάζουν διαρκώς νέες ανακαλύψεις και καινοτομίες στην αγορά, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος.

Η χρήση των δερμοκαλλυντικων μπορεί να γίνει από γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Για εκείνους που αναζητούν περιποίηση προσφέρει αποτελεσματικότητα και εγγύηση ασφάλειας. Για εκείνους που ενδιαφέρονται για το πώς παράγονται τα προϊόντα, τι περιέχουν, πώς δρουν και ποιες είναι οι αξίες που ακολουθεί η κάθε εταιρεία. Κυρίως για εκείνους που εμπιστεύονται τη φροντίδα του δέρματός τους στους ειδικούς και επιθυμούν να βρουν συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματά τους. Τα δερμοκαλλυντικά είναι κατάλληλα ακόμη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα που επιλέγουν και αποζητούν προϊόντα με ποιότητα, ασφάλεια και εγγύηση που αντιστοιχεί στην τιμή τους.