Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
BYREDO Sundazed Eau de Parfum unisex
BYREDO Sundazed Eau de Parfum unisex
BYREDO Sundazed Eau de Parfum unisex
Σύνθεσημόσχος
Νότες κορυφής
λεμόνι, άγριο μανταρίνι
Μεσαίες νότες
νερατζιά, γιασεμί σαμπάκ
Κατηγορία αρωμάτωνΕσπεριδοειδών, γκουρμέ

Μια κατάσταση καλοκαιρινής ευδαιμονίας, όπου απολαμβάνετε τον ήλιο και ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει – αυτό ακριβώς γράφει το unisex Eau de Parfum BYREDO Sundazed στην αρωματική του σύνθεση. Αφεθείτε μαζί του στα καλοκαιρινά όνειρα, σε μια κατάσταση ολοκληρωτικής απορρόφησης. Αυτό το άρωμα είναι εθιστικό για όλους τους λάτρεις του ήλιου.

  • λουλουδάτο άρωμα
  • ουδέτερου φύλου
  • προϊόν vegan

Η σύσταση του αρώματος
Οι πρώτες νότες που θα παρατηρήσετε είναι το μανταρίνι και το λεμόνι Καλιφόρνιας. Αυτά θα σας συνοδεύουν μέχρι να αναδυθούν οι τολμηρές νότες του νερολί και του λαμπερού γιασεμιού. Στο φόντο της αρωματικής σύνθεσης αναπτύσσεται ο λευκός μόσχος ο οποίος είναι πιο εμφανής στην τελευταία φάση. Αυτός, όπως το μαλλί της γριάς, θα φροντίσει να δημιουργήσει μια αίσθηση όπως όταν το σώμα σας πλημμυρίζει από ένα κύμα ενδορφινών.

Ιστορία του αρώματος
Το άρωμα BYREDO Sundazed σας μεταφέρει τη ζεστασιά του καλοκαιριού που δεν τελειώνει ποτέ και συγχρόνως τα νοσταλγικά συναισθήματα που συνδέονται με αυτό. Κάθε φορά που το μυρίζετε, είναι κυριολεκτικά μια εμπειρία για άνδρες, γυναίκες... απλά για όλους όσους αγαπούν τον ήλιο.  

BYREDOSundazed Eau de Parfum unisex

100 ml

Το προϊόν δεν είναι σε απόθεμα αυτή τη στιγμή | Κωδικός: BYR01039