Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το nude μακιγιάζ δεν είναι βαρετό! Naked παλέτες, που πρέπει να έχετε

25 Μαρτίου 2021Notino

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν – αυτό ισχύει τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και σε αυτόν των καλλυντικών. Ακόμη κι έτσι όμως, υπάρχουν μερικές σταθερές που ήταν, είναι και θα είναι μόδα. Ένα από αυτά τα «all stars» είναι και το nude μακιγιάζ. Χάρη σε μια έξυπνα συνδυασμένη nude παλέτα γεμάτη με φυσικές αποχρώσεις, μπορείτε να έχετε ποικιλία στο μακιγιάζ σας, είτε πρόκειται να πάτε στη δουλειά ή σε ένα πάρτι. Σίγουρα χρειάζεται να έχετε μία στο σπίτι και ίσως μία ακόμη στην τσάντα σας για να είστε σίγουρες. Ποιες είναι οι καλύτερες;

Γενική χρήση

Μια ποιοτική nude παλέτα με σκιές ματιών σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις δεν πρέπει σίγουρα να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Πάντα θα την χρησιμοποιείτε – όταν πηγαίνετε στη δουλειά και δεν έχετε χρόνο παρά μόνο για ένα γρήγορο φυσικό μακιγιάζ, όταν θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας, διότι πάτε σε ένα πάρτι. Κι αν, για παράδειγμα, ξεχάσετε το προϊόν λάμψης ή το μπρόνζερ; Στην nude παλέτα θα βρείτε μία απόχρωση που θα σας σώσει.

Ασφάλεια στην τσάντα σας

Η nude παλέτα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όχι μόνο για να προετοιμαστείτε στο σπίτι σας αλλά και όποτε χρειάζεται να κάνετε μια γρήγορη και εύκολη ανανέωση στο λουκ σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σε τί παλέτες μπορείτε να βασιστείτε;

Η παλέτα με σκιές ματιών Bourjois Eye Catching είναι πραγματικά χρήσιμη, καθώς χαρίζει στο βλέμμα σας ένα βαθύ sexy λουκ χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης έναν καθρέφτη και ένα απλικατέρ. Δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από αυτό το θαύμα στην τσάντα σας.

Εάν σας αρκεί μόνο ένα βασικό εύρος χρωμάτων, τότε η nude παλέτα Shiseido Essentialist Eye Palette είναι ιδανική για εσάς. Μπορείτε να συνδυάσετε τις τέσσερις αποχρώσεις υψηλής χρώσης όπως εσείς επιθυμείτε. Το αποτέλεσμα πάντα θα σας χαρίζει ένα ακαταμάχητο βλέμμα.

Τέλεια κορεσμένες σκιές, που διαρκούν, μπορείτε επίσης να βρείτε στην παλέτα The Essential Multicolor Eyeshadow Palette της Bobbi Brown. Περιέχει μία σκιά φόντου και τέσσερις άλλες σκιές που συνδυάζονται ελεύθερα, οπότε θα έχετε πάντα ένα τέλειο nude μακιγιάζ.

Σας ενοχλεί πάντα ότι η βασική σκιά, την οποία χρησιμοποιείτε πιο συχνά, τελειώνει πρώτα από τις άλλες; Αυτό δε συμβαίνει με την παλέτα Smashbox Cover Shot Eye Palette. Κρύβει δύο βασικές σκιές οι οποίες συμπληρώνονται από άλλες έξι. Όλες τους είναι όμορφα χρωματισμένες και θα χαρίσουν στο βλέμμα σας πραγματική λάμψη.

Θαύματα έρχονται

Οι μεγάλες παλέτες δεν αξίζει πλέον να γεμίζουν την τσάντα σας, όμως το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτές κάθε φυσικό μακιγιάζ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ανοιχτόχρωμες σκιές αντί για το προϊόν λάμψης και τις σκουρόχρωμες για τα περιγράμματα.

Η παλέτα με σκιές ματιών Barry M Bare It All είναι ένας τέλειος συνδυασμός ματ και λαμπερών αποχρώσεων με τις οποίες θα δημιουργήσετε πολλές και διαφορετικές εκδοχές που απλά δεν θα σταματάτε να απολαμβάνετε. Αλλά ούτε και η παλέτα με σκιές ματιών Gosh Eyedentity στην απόχρωση Be Honest θα σας απογοητεύσει.

Ανάμεσα στις κορυφαίες nude παλέτες πρέπει να συμπεριλάβουμε και την Max Factor Masterpiece Nude Palette. Οι σκιές διαρκούν όλη την ημέρα και είναι ένας τέλειος συνδυασμός από ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις.

Η παλέτα MAC Cosmetics Eye Shadow x9 στην απόχρωση Burgundy Times Nine είναι κατάλληλη τόσο για στεγνή όσο και για υγρή χρήση, οπότε εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα ελαφρώς πιο έντονο μακιγιάζ, βρέξτε το πινέλο και ενισχύστε τον κορεσμό του χρώματος και το βάθος του βλέμματός σας.

Η Catrice Nude Peony προσφέρει 18 καθαρά nude αποχρώσεις. Για ένα πραγματικά απαλό λουκ, χρησιμοποιήστε τις ματ σκιές, ενώ αν θέλετε να τονίσετε το μακιγιάζ σας, προσθέστε μία από τις λαμπερές αποχρώσεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε μια ευκαιρία σε μια ποιοτική nude παλέτα. Μήπως ήδη γνωρίζετε ποια ταιριάζει σε εσάς;

Διαβάστε περισσότερα