Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδανικά αρωμάτων για το ζώδιο του Αιγόκερου

5 Ιανουαρίου 2018Notino
Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και βρίσκεται υπό την επιρροή του στοιχείου της γης. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου περιλαμβάνουν την επίτευξη στόχων, την πρακτικότητα και την επιμονή. Όποιος είναι γεννημένος στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν παραιτείται από τους στόχους του και μπορεί να περιμένει υπομονετικά το αποτέλεσμα. Στις συναναστροφές τους χαρακτηρίζονται σοβαροί και αξιόπιστοι. Γενικά μπορείτε να βασιστείτε στους Αιγόκερους. Επίσης είναι εργατικοί και διαθέτουν φιλοδοξία.

Η έλλειψη συμπάθειας και συμπόνιας είναι κάποια από τα αδύναμα στοιχεία του Αιγόκερου. Οι Αιγόκεροι κάποιες φορές ενεργούν με σκληρότητα και απροσεξία, γεγονός που προκαλεί δυσαρέσκεια στο περιβάλλον τους. Μπορεί να έχουν πρόβλημα με τις πιο χαλαρές καταστάσεις και μπορεί να μην είναι και οι πιο διασκεδαστικοί σύντροφοι.

Όπως και τα άλλα ζώδια έτσι κι ο Αιγόκερως πρέπει να ενισχύσει τις θετικές ιδιότητες και ικανότητες του. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσει τις αδυναμίες του και να προσπαθήσει να τις αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Ένας απ’ αυτούς είναι η επιλογή του ιδανικού αρώματος. Ακόμα και το άρωμα φέρει συγκεκριμένη ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο.

Ιδανικά αρωμάτων για γυναίκες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερου

Στους Αιγόκερους δεν αρέσουν οι πειραματισμοί, προτιμάνε την παράδοση και απαιτούν την ποιότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ικανοποιεί πλήρως ο παγκοσμίου φήμης οίκο Chanel. Στις Αιγοκερίνες ταιριάζει το άρωμα που συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογό τους και είναι το Chanel Coco MademoiseIle που ενισχύει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση των γυναικών. Η εσάνς του μπορεί να συλλάβει πλήρως την προσωπικότητά σας.

Κάθε γυναίκα περιστασιακά, χρειάζεται περισσότερο ρομαντισμό, λεπτότητα και αγάπη. Για το πρακτικό και γήινο ζώδιο του Αιγόκερου αυτό ισχύει διπλά. Ακριβώς για αυτές τις περιστάσεις είναι διαθέσιμο το άρωμα Calvin Klein Eternity Moment, το οποίο θα ενισχύσει και τη θηλυκότητά σας. Η εσάνς του περιέχει λίτσι, παιώνια, σμέουρο και ευχάριστο άρωμα παλίσανδρου.

Ιδανικά αρώματα για τους άνδρες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερου

Ο φιλόδοξος Αιγόκερως, φυσικά και θέλει να είναι επιτυχημένος σε όλες τις δραστηριότητές του. Γι’ αυτό μερικές φορές θα πρέπει να συμπεριφέρεται με περισσότερη κομψότητα και ευγενική προσέγγιση. Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να τον βοηθήσει το άρωμα Armand Basi Homme.

Ένας άνδρας γεννημένος στο ζώδιο του Αιγόκερου, χρειάζεται (τουλάχιστον μερικές φορές) μεγαλύτερο βαθμό χαλάρωσης και περισσότερη εμπιστοσύνη στα ένστικτά του. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για να δοκιμάσετε το άρωμα Hugo Boss Boss In Motion. Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων, το άρωμα αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δραστήρια ζωή. Το άρωμα είναι κατάλληλο για τους χώρους εργασίας και μη.

Διαβάστε περισσότερα