Τραβήξτε τα βλέμματα όλων πάνω σας στο Halloween πάρτι!

Halloween

Το Halloween έφτασε. Είναι μια περίοδος γεμάτη με μυστηριώδη ατμόσφαιρα που αποτελεί έμπνευση για θεματικά πάρτι. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και ξεχάστε τα τετριμμένα. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και δημιουργήστε μια μοναδική εμφάνιση! Πειραματιστείτε με το μακιγιάζ, επιλέξτε ένα εντυπωσιακό κοστούμι και μην ξεχάσετε να μπείτε στο πετσί του ρόλου. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση!

Η υπερβολή δεν γνωρίζει όρια

Μπορείτε να ντυθείτε βρικόλακας ή σκελετός αλλά αυτό δεν είναι πρωτότυπο. Επιλέξτε φέτος μια πραγματικά τρέντυ εμφάνιση για το Halloween! Θέλετε να έχετε έμπνευση ώστε να γίνετε αγνώριστη; Με τη δική μας πρόταση θα είστε ταυτόχρονα σέξι, ελκυστική και σαγηνευτική. Δημιουργήστε ένα μοναδικό look σε στυλ καμπαρέ. Εμπνευστήκαμε από τη δεκαετία του ΄20 και δημιουργήσαμε μακιγιάζ σε στυλ "flapper". Δεν πρόκειται για εμφάνιση χαμηλών τόνων. Προτείνουμε έντονα χρώματα και αντιθέσεις, διατηρώντας παράλληλα τη θηλυκή απαλότητα των γραμμών του προσώπου. 

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Μην ξεχάσετε να παίξετε το ρόλο σας όλη τη νύχτα. Σημαντικό είναι το στιλ του χορού καθώς και η ομιλία. Τα έντονα σχηματισμένα φρύδια τονίζουν τις εκφράσεις του προσώπου. Προσέξτε πως καλύψαμε με ένα στρώμα μακιγιάζ τα «αληθινά» και ζωγραφίσαμε τα «ψεύτικα» από πάνω. Μπορείτε να σχηματίσετε έντονα φρύδια με μολύβι και να κάνετε το σκούρο αποτέλεσμα πιο έντονο με το μακράς διάρκειας τζελ eyeliner που εφαρμόζεται με βουρτσάκι. Για το στιλ "flapper", είναι χαρακτηριστικά τα έντονα φρύδια και το παχύ στρώμα ανοιχτού make up. Η λεπτομέρεια που υπογραμμίζει ολόκληρη την εμφάνιση μπορεί να είναι μια έντονη φακίδα κάτω από τη γωνία του ματιού.

halloween

Αντίθεση

Ροζ ρουζ, μπλε-γκρι σκιά ματιών και ιδού η αντίθεση! Μην φοβάστε τις σκιές ματιών και εφαρμόστε σίγουρα περισσότερη ποσότητα από ότι συνήθως. Μην ξεχάσετε να κάνετε αρκετά πιο σκούρα τα βλέφαρα και την περιοχή κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε λευκό μολύβι στο περίγραμμα των ματιών για να αναδείξετε όμορφα το σχήμα τους. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι τα εξαιρετικά έντονα χείλη. Στα χείλη, είναι σημαντική η αντίθεση καθώς και η έντονη γυαλιστερή απόχρωση που τα κάνει σαγηνευτικά και διαμορφώνει όμορφα το σχήμα τους. Σήμερα μπορείτε να υπερβάλλετε! Το Halloween look το αξίζει. Τα σκούρα χείλη δεν μπορούν να λείπουν από το στυλ "flapper".

Τελευταίες λεπτομέρειες

Εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες και τέλειο χτένισμα (μπορεί να είναι και ένα κοντό χτένισμα, δημοφιλές τη δεκαετία του ΄20). Έτσι θα τελειοποιήσετε την εμφάνιση σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Με ένα ποτό της εποχής εκείνης, φίλοι τριγύρω και είστε έτοιμη για μια αξέχαστη βραδιά. Λοιπόν? Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε το πιο αξέχαστο look στο φετινό Halloween πάρτι;