Τα καλύτερα ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες: Τα 5 κορυφαία ψαλίδια μαλλιών για κάθε περίσταση!

Τα καλύτερα ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες:

Ένα καλό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις πιο ρομαντικές μπούκλες και τα πιο κομψά κύματα στα μαλλιά σας. Πρέπει όμως να επιλέξετε ένα ψαλίδι μαλλιών που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε συμμετρικά δαχτυλίδια και όχι κάποιο ανεπιθύμητο “messy look“. Επιλέξτε την καλύτερη συσκευή για υπέροχα μαλλιά τώρα!

Πως να επιλέξτε ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες οπότε είναι εύκολο να επιλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Προτιμάτε ψαλίδι για κύματα, ψαλίδι για κοντά μαλλιά, κλασικό ψαλίδι για μπούκλες ή ψαλίδι μαλλιών με θερμό αέρα; Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα ψαλίδια μαλλιών στην κάθε κατηγορία. Πρώτα όμως πρέπει να απαντήσετε τις εξής ερωτήσεις:

Θέλω μικρές μπούκλες ή ανάλαφρα κύματα;

Για να δημιουργήσετε μικρά δαχτυλίδια με ένα ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες και να περιποιηθείτε όμορφα τα κοντά μαλλιά, η κεφαλή θα πρέπει να έχει διάμετρο μέχρι 1,9 εκατοστά. Ένα ψαλίδι μαλλιών με μεγαλύτερη διάμετρο είναι ιδανικό για μεγαλύτερα κύματα και πιο μακριά μαλλιά.

Η συμβουλή μας: Έχετε κοντά μαλλιά, δεν θέλετε μπούκλες αλλά επιθυμείτε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας; Προτιμήστε ένα ψαλίδι μαλλιών για μεγάλα κύματα.

Έχω εύθραυστα ή δυνατά μαλλιά;

Για τα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά είναι συνήθως καταλληλότερο ένα ψαλίδι μαλλιών με κεραμική επιφάνεια. Για δυνατά μαλλιά προτιμήστε ψαλίδι με επιφάνεια από τιτάνιο.

Μην ξεχνάτε ότι:

  • Τα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά μπορούν να εκτεθούν μόνο σε θερμοκρασίες μέχρι 150 °C.
  • Τα λεπτά μαλλιά αντέχουν μέγιστη θερμοκρασία 170 °C.
  • Τα δυνατά μαλλιά αντέχουν σε θερμοκρασίες μέχρι και 200 ​​°C και τα σκληρά και ατίθασα μαλλιά μέχρι και 240 °C.

Έχω εμπειρία με τη χρήση ψαλιδιού ή ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πρόσφατα;

Είστε αρχάρια; Ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε ψαλίδι μαλλιών πρόσφατα; Το πιο εύχρηστο είναι το αυτόματο ψαλίδι μαλλιών. Σίγουρα όμως θα καταφέρετε να χειριστείτε και ένα κλασικό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες. Το κωνικό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες απαιτεί περισσότερη δεξιοτεχνία αλλά όταν μάθετε να το χρησιμοποιείτε, θα σας χαρίσει τις πιο φυσικές μπούκλες στον κόσμο!

Εφόσον απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς τύπους ψαλιδιών και να σας παρουσιάσουμε αυτά που επιλέξαμε.

Τα 5 καλύτερα ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες

Αυτόματο ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες

Το αυτόματο ψαλίδι μαλλιών δημιουργεί μόνο του τις μπούκλες και σας ενημερώνει όταν είναι έτοιμες. Το κόστος είναι μεγαλύτερο αλλά αποκτάτε όμορφες μπούκλες χωρίς σχεδόν κανένα κόπο. Το καλύτερο αυτόματο ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες είναι το BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E με κεραμική επιφάνεια και δυνατότητα επιλογής 3 διαφορετικών κατευθύνσεων περιστροφής.

BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E

Κλασικό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες

Σύμφωνα με την έρευνά μας το καλύτερο από τα κλασικά ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες είναι το Remington Pro Curl Soft CI6325. Η κεφαλή του έχει διάμετρο 2,5 cm, που είναι κατάλληλη για γενική χρήση, η επιφάνειά του συνδυάζει τις ιδιότητες του κεραμικού και της τουρμαλίνης και ταυτόχρονα με την τεχνολογία ιονισμού τη δυνατότητα της ομαλής ολίσθησης. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν αμέσως!

Remington Pro Curl Soft CI6325 σίδερο για τα μαλλιά

Κωνικό ψαλίδι μαλλιών

Το Remington Pearl CI95 διαθέτει εξαιρετικά λεία κεραμική επιφάνεια με γνήσια σκόνη από μαργαριτάρια. Το κωνικό σχήμα διευκολύνει την επίτευξη φυσικών μπουκλών χωρίς να σπάει ή να φθείρει τα μαλλιά. Αν για παράδειγμα βιάζεστε να πάτε σε κάποιο πάρτι και θέλετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας σε χρόνο dt, θα σας φανεί χρήσιμη η λειτουργία Turbo Boost, χάρη στην οποία το ψαλίδι θερμαίνεται γρήγορα στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία.

Remington Pearl CI95 σίδερο για τα μαλλιά

Ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες με θερμό αέρα

Το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες με θερμό αέρα είναι ένας ιδιαίτερος τύπος που συνδυάζει τις ιδιότητες του ψαλιδιού και του στεγνωτήρα μαλλιών. Συνιστούμε το Braun Satin Hair 5 – AS 530 που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Έχει ενσωματωμένη λειτουργία ατμού έτσι ώστε να προσφέρει στα μαλλιά σας την απαραίτητη ενυδάτωση και να είστε 100 % σίγουρες ότι δεν τα ξηραίνει.

Braun Satin Hair 5 - AS 530 θερμού αέρα σίδερο μαλλιών για μπούκλες με ενσωματωμένη λειτουργία του ατμού

Τριπλό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες

Ένα υβρίδιο όλων των τύπων είναι το τριπλό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες BaBylissCurlersEasyWaves με τιτανιο-κεραμική επιφάνεια. Εκτός από ανάλαφρα μποέμ κύματα, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα πιο διακριτικό χτένισμα με περιποιημένα μικρά κύματα σαν στις ασπρόμαυρες ταινίες της δεκαετίας του 1930.

BaByliss Curlers Easy Waves τριπλό σίδερο μαλλιών για μπούκλες για τα μαλλιά

Πώς να φτιάξετε σωστά μπούκλες

  1. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι τελείως στεγνά και καθαρά (χωρίς την προσθήκη λακ ή τζελ μαλλιών ή παρόμοιων προϊόντων.) Η μόνη εξαίρεση είναι το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες με θερμό αέρα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρά μαλλιά.
  2. Πριν τη χρήση ψαλιδιού μαλλιών για μπούκλες, εφαρμόστε προϊόν θερμοπροστασίας στα μαλλιά.
  3. Ξεκινήστε από τις κάτω τούφες των μαλλιών. Όσο ασχολείστε με τα κάτω στρώματα, στερεώστε τα υπόλοιπα μαλλιά στην κορυφή της κεφαλής και απελευθερώστε τα σταδιακά. Αφήστε τις τούφες πάνω από το μέτωπο για το τέλος. Αυτό ήτανε! Τώρα αρκεί να περιμένετε λίγο μέχρι να κρυώσουν τα μαλλιά. Έπειτα μπορείτε να τα φιξάρετε με λακ.

 

Η συμβουλή μας: Αν θέλετε να πετύχετε έντονες μπούκλες επεξεργαστείτε πιο λεπτές τούφες και για πιο χαλαρή εμφάνιση επεξεργαστείτε πιο πλούσιες τούφες.