Τα 5 κορυφαία νυφικά χτενίσματα για το 2018

κορυφαία νυφικά χτενίσματα

Η τάση για γάμους σε λιβάδια, σε αγροκτήματα, ακόμη και μέσα στο δάσος διαρκεί ακόμη. Μαζί επικρατούν και τα αντίστοιχα boho νυφικά χτενίσματα. Φέτος, αποτελούν την πιο καυτή τάση της μόδας σε συνδυασμό με ένα ρετρό άγγιγμα της δεκαετίας του ΄30. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Δεν χρειάζεστε κομμωτήριο. Μπορείτε να φτιάξετε το χτένισμα μόνη σας (ή με τη βοήθεια μιας φίλης σας).

1) Λυτά μαλλιά

Ακόμη και τα απλά, λυτά μαλλιά μπορούν να γίνουν ένα νυφικό χτένισμα. Αρκεί να φροντίσετε να έχουν υγιή εμφάνιση (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι προετοιμασίας για styling της Schwarzkopf), και να βουρτσίσετε καλά τα μαλλιά σας, για παράδειγμα με μια βούρτσα της Olivia Garden (ιονική) ή της Ikoo (από φυσική ρητίνη και καουτσούκ). Στη συνέχεια μπορείτε να τα στεγνώσετε με σεσουάρ.

Ο ορός Paul Mitchel θα συντομεύσει τη διαδικασία! Τέλος, χρησιμοποιήστε μια κρέμα για να δώσετε φόρμα και σχήμα στις μπούκλες και διακοσμήστε τα μαλλιά σας με ένα στεφάνι από λουλούδια. Αν έχετε ίσια μαλλιά και θέλετε να γίνουν λίγο κυματιστά, χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες και το θερμοδραστικό σπρέι tecni.art για φιξάρισμα. Ένα νυφικό χτένισμα με στεφάνι ταιριάζει και στα ίσια μαλλιά.

svatebni ucesy volnovlaska

2) Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα για μακριά μαλλιά είναι η πλεξούδα ψαροκόκαλο. Το boho στυλ θέλει τα νυφικά χτενίσματα να φαίνονται ατημέλητα. Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε την πλεξούδα ασύμμετρα ή στο κάτω μέρος των μαλλιών. Αρχίστε βουρτσίζοντας τα μαλλιά σας και βάζοντας λίγη λακ. Εάν τα μαλλιά σας είναι λεπτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα κατά του φριζαρίσματος της Redken ή κρέμα λάμψης και λείανσης της Tigi. Είναι υπέροχη ειδικά για τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, ένα σε κάθε πλευρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλιπ διαχωρισμού της Tigi. Πάρτε μια τούφα από την δεξιά πλευρά και οδηγήστε την πάνω από το δεξί τμήμα των μαλλιών και κάτω από το αριστερό τμήμα, σαν να σχηματίζετε τον αριθμό 8. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά κάνοντας το ανάποδο. Όταν ολοκληρωθεί η πλεξούδα, μπορείτε να χαλαρώσετε μερικές τούφες. Ενώ φτιάχνετε την πλεξούδα, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε μέσα στολίδια από λουλούδια.

svatebni ucesy foto rybicop

 

3) Ψηλός κότσος

Ένα ωραίο νυφικό χτένισμα για μαλλιά μεσαίου μήκους. Ξεκινήστε βάζοντας στα δάχτυλά σας κερί φιξαρίσματος και περάστε τα μέσα από τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια πάρτε απλά τσιμπιδάκια και στερεώστε τις τούφες στην κορυφή της κεφαλής. Κάνοντας τον κότσο ασύμμετρο θα ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του στυλ boho. Για να διατηρηθεί το νυφικό χτένισμα όλη την ημέρα, φιξάρετέ το. Θα σας βοηθήσει το σπρέι για φινίρισμα Caviar Style.

svatebni ucesy foto hornidrdol

4) Χαμηλός κότσος

Ένας κότσος στο κάτω μέρος της κεφαλής είναι κατάλληλος για μαλλιά μεσαίου μήκους αλλά και για μακριά μαλλιά. Αρκεί να καταφέρετε να δώσετε όγκο. Θα το πετύχετε χρησιμοποιώντας μεγάλα ρολά, όπως τα ρολά Chromwell. Όταν τα αφαιρέσετε, απλά περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τις μπούκλες και πλέξτε τον κότσο. Μπορείτε να επίσης να φτιάξετε μια χαλαρή πλεξούδα. Τα απλά τσιμπιδάκια και μια δόση λακ θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το νυφικό σας κότσο όλη την ημέρα. Ας μην ξεχάσουμε τα λουλούδια!

svatebni ucesy foto dolnidrdol

5) Glamour της δεκαετίας του '30

Τα νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά εμπνέονται από το look της δεκαετίας του '30. Μπορείτε να φτιάξετε ρετρό μπούκλες finger waves ή να κάνετε τα μαλλιά σας κυματιστά χρησιμοποιώντας ρολά. Χρειάζονται μόνο μια δόση φιξαρίσματος και λάμψης. Μπορείτε να αποκτήσετε ισχυρό κράτημα με μια λακ φιξαρίσματος όπως της Vavoom της Matrix. Μην ξεχάσετε να επιλέξτε μια κορδέλα για το μέτωπό σας. Το χτένισμα αυτό θα σας πηγαίνει ακόμα και αν έχετε αγορίστικο κούρεμα. Την κρίσιμη μέρα θα απαλύνει το πρόσωπό σας.

svatebni ucesy foto kratkevlasy