ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Αρώματα σε απόθεμα! Στην προσφορά μας θα βρείτε χιλιάδες αρώματα και πάνω από διακόσιους παγκόσμιους κατασκευαστές. Βρείτε στο κατάστημα μας αρώματα πολυτελείας και aftershave από Chanel, Marc Jacobs, Chloe, Gucci και άλλες δημοφιλείς μάρκες καθώς και  μάρκες αρωμάτων όπως Miller Harris, Byredo ή Amouage.

Είτε θέλετε ένα καθαρό και φρέσκο, ελαφρύ και λουλουδάτο, γλυκό και αναζωογονητικό ή πικάντικο και μυστηριώδες, στο Notino θα βρείτε ακριβώς το άρωμα που αναζητάτε. Τα κορυφαία αρώματα για γυναίκες, άνδρες και για παιδιά, είναι ταξινομημένα σε ξεκάθαρες κατηγορίες και για πιο εύκολη αναζήτηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό φίλτρο στα αριστερά όπου μπορείτε να φιλτράρετε ανάλογα με τον τύπο, τον τρόπο χρήσης και τη συγκέντρωση του αρώματος ή με την επωνυμία τους.

 

Κάθε εβδομάδα προσφέρουμε δεκάδες επιπλέον εκπτώσεις στα ανδρικά και γυναικεία τα πιο δημοφιλή αρώματα από διάφορες μάρκες. Στο notino.gr θα εκπλαγείτε πραγματικά με τα πολυτελή αρώματα σε πολύ χαμηλές τιμές, που δεν θα βρείτε οπουδήποτε αλλού! Και όχι μόνο στα αρώματα- στην προσφορά μας μπορείτε επίσης να βρείτε αξεσουάρ με την μορφή τζελ για ντουζ, after shave, λοσιόν σώματος, αποσμητικά σε στικ ή roll on και πολλά άλλα.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν τέστερ αρωμάτων και να πάρετε το ίδιο άρωμα από την ίδια μάρκα σε μια ελαφρώς διαφορετική συσκευασία. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε δείγματα αρώματων πριν αγοράσετε κάποιο νέο άρωμα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Έχετε επιλέξει

  • Αρώματα
  • Αξεσουάρ

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου

Εύρος τιμών

έως

Τύπος προϊόντος

Εμφάνιση επόμενου …

Μάρκα

Εμφάνιση επόμενου …

Ταξινόμηση από τα πιο δημοφιλή Aλφαβητικά Κατά τιμή

12 3 109

12 3 4 5 109 Εμφάνιση επόμενου Nahoru

Μενού